Een papieren huisje met een touwtje eromheen waar een sleutel aan vastzit

Hypotheekadvies

  • Onafhankelijk hypotheekadvies op maat
  • Uw hypotheek met de beste voorwaarden
  • Advies door een deskundig adviseur
Afspraak maken

Hypotheekadviseur Almere

Een groot deel van ons inkomen gaat op aan maandelijkse woonlasten. Iedereen wil dat deze zo laag mogelijk zijn. Wagenaar Assurantiën helpt u bij het vinden van de juiste hypotheek met lage maandlasten en uitstekende voorwaarden. 
Vragen over uw hypotheek? Wij staan voor u klaar. Bel ons gerust op (036) 532 8656

Hypotheek voor starters

Plannen om je eerste huis te kopen? Wij geven je graag inzicht in je mogelijkheden en helpen je bij het vinden van de juiste hypotheek. 

Starters

Hypotheek voor doorstromers

Bent u van plan om een andere woning te kopen? Wij geven u graag inzicht in uw mogelijkheden en helpen u bij het vinden van de juiste hypotheek. 

Doorstromers

Hypotheek oversluiten

Wilt u besparen op uw woonlasten door te profiteren van een lagere rente? Wij helpen u graag bij uw keuze voor oversluiten of rentemiddeling. 

Oversluiten

Laagste hypotheekrentes

Waarom hypotheekadvies?

Sinds de opkomst van het internet in het midden jaren negentig is iedereen specialist in alles geworden. Ieder antwoord is slechts een Google zoekopdracht verwijderd van de vraag. Of ligt het niet zo eenvoudig? Er is inderdaad veel informatie te vinden, denk aan de laatste regels omtrent hypotheken in Almere en de rest van het land. Hoeveel mag u lenen, met welke risico’s moet u rekening houden bij het afsluiten van een hypothecaire lening en nog veel meer vragen bij een huis kopen. Feitelijke informatie is vrij eenvoudig te vinden, bijvoorbeeld op websites van de overheid. Helaas is er ook veel informatie online over huizen kopen die verouderd is of gewoon niet juist is. Een huis kost veel geld, dan wilt u geen risico’s lopen. Met een hypotheekadviseur in Almere weet u precies wat er mogelijk is in uw situatie.

Ik ga geen huis kopen, waarom zou ik een hypotheek oversluiten?

Een hypotheek is een lening bij een geldverstrekker zoals een bank. Die lening wordt onder specifieke voorwaarden toegekend. In de loop der jaren kunnen deze voorwaarden minder gunstig uitpakken. Gelukkig is het mogelijk om de hypotheek over te sluiten, dit betekent dat u een nieuwe lening aangaat onder aangepaste condities. Dit mag bij een andere bank zijn, uw huidige geldverstrekker zal hier medewerking aan moeten verlenen. Momenteel ligt de hypotheekrente historisch laag, daar kunt u als huiseigenaar gebruik van maken. Wagenaar Assurantiën is uw hypotheek adviseur in Almere die u graag informeert en begeleidt in het maken van de juiste beslissingen.

Neem geen risico, kies voor hypotheekadvies in Almere

De Nationale Hypotheek Garantie fungeert als een vangnet wanneer u de hypotheek in de toekomst niet kunt betalen, bijvoorbeeld bij het verlies van inkomen. Hier worden uiteraard wel kosten voor berekend. De hypotheekadviseur in Almere kan u precies uitleggen hoe de NHG werkt en in welke situaties het zelfs een vereiste is. Er zijn nog meer risico’s en mogelijke valkuilen, zo dient u op de hoogte te zijn van de ontbindende voorwaarden in een koopcontract, of de extra kosten die u moet betalen voor zaken als een bouwkundige inspectie. Het is niet meer mogelijk om meer te lenen dan de verkoopwaarde van de woning, toch zijn er wel degelijk mogelijkheden voor subsidies, aftrek van de belasting en andere voordelen.

Maak het uzelf makkelijk en schakel een specialist in die aan uw zijde staat, op de hoogte is van de regels én naast advies geven vooral ook naar uw wensen zal luisteren.

Voor hypotheekadvies in Almere en omgeving kunt u terecht bij Wagenaar Assurantiën. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Stel ons gerust uw vraag